American K keukens Brussel

American K keukens Brussel? Al meer dan 50 jaar volgt American K de evolutie van het bedrijf en de producten. De missie van het bedrijf is om samen met u en met waardering voor uw levenswijze, alle elegante, abstracte en functionele aspecten uw nieuwe keuken te plannen.  

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

American K keukens BrusselAmerican K
Avenue des Cerisiers 33
1030 Brussel
02 736 90 94
www.americank.be

Ervaringen American K keukens Brussel

De ervaring bij een toonzaal verschilt per persoon. U zult allerlei ervaringen tegenkomen op het internet. Goede ervaringen en minder goede ervaringen. Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen? klik hier voor de ervaringen van American K keukens.

Openingsuren van American K keukens

Hieronder volgen de openingsuren van American K keukens.

Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 18:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

American K keukens zondagen

American K is helaas op zondag gesloten. u kunt wel op de andere dagen in de week bij American K keuken terecht. Ze zijn de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag kunt u alleen terecht op afspraak.

American K keukens telefonisch contact

American K keukens Brussel? Al meer dan 50 Heeft u een vraag of zit u met een opmerking? Voor direct antwoord is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met American K keukens. American K zal in de openingsuren direct voor u klaar staan en alles voor u beantwoorden. Het nummer van American K is 02 736 90 94

American K keukens Klantenservice

Heeft u vragen voor American K keukens en ziet u geen mogelijkheid om hen telefonisch te bereiken en kunt u ook niet naar de toonzaal komen? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Na het opsturen van het formulier zal American K keukens u zo snel mogelijk van antwoord voorzien. Het formulier vindt u onderaan de pagina. Klik hier voor het formulier.